Heb je je wensenlijstje geïnventariseerd en is er duidelijkheid over je financiële mogelijkheden, doorloop dan het stappenplan, waarbij je in een vijftal stappen het proces doorloopt van de aanvraag van je financiering tot het moment dat je bij de notaris de hypotheekakte ondertekent.  

veelgestelde vragen

De doorlooptermijn voor het afsluiten van je hypotheek is onder andere afhankelijk van hoe snel je alle benodigde documentatie aanlevert bij je hypotheekadviseur. Vraag je hypotheekadviseur naar de verwachte doorlooptermijn.

Hoeveel je maximaal kan lenen, is onder andere afhankelijk van de waarde van je woonboot en je inkomen. Ook kunnen eventuele andere financiële verplichtingen invloed hebben op hoeveel je kan lenen. Wil je weten wat je kan lenen voor de aankoop van je nieuwe woonboot? Neem dan contact op met jouw hypotheekadviseur.

Voordat je een hypotheek afsluit, is het belangrijk om je eerst goed te laten adviseren. Daarom werkt Orange Credit samen met een aantal gespecialiseerde hypotheekadviseurs. Via hen kun je je laten adviseren en eventueel een aanvraag voor een woonboothypotheek  van Orange Credit indienen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks een hypotheek bij ons af te sluiten. Kijk op  Zoek een adviseur / taxateur voor een specialist bij jou in de buurt.